up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Asics

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

plus
  • 360Asics Gel Task MT Shoes
  • Play videoAsics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Asics Gel Task MT Shoes

Gel Task MT: n avulla siirrät harjoituksesi kattoalueilla toiselle tasolle. Jos olet aloittelija tai asiantuntija aloilla, kuten squash tai lentopallo, kengät ovat riittävä lisä. Tätä mallia käytettäessä sinulla on paremmin istuvuus jalkaasi. Koronkiinnitysjärjestelmä on lisätty, laskuri, joka minimoi kantapään siirtymisen ja parantaa puolestaan vakautta ja suorituskykyä.

Gel Rocket -tekniikka estää väsymystä. Pystyt seisomaan mukavasti pitkään . Sen luonnonkumipohja tuottaa parhaan otteen ja pitoa harjoituksen aikana. Geelikerrokset takana ja edessä vähentävät jokaisessa vaiheessa aiheutuvia vaikutuksia. Lisäksi sinulla on tarvittava vauhti jokaisessa hyppyssä Propulsion Trusstic -laitteella.

Jos olet huolissasi mukavuudesta, mukautettu kantapää luo vakautta. Nilkan pituus on lisätuki vahinkojen estämiseksi. Ulkopuolella jalkineet on valmistettu synteettisestä materiaalista ja kiinnitetty epäsymmetrisillä nauhoilla. Hengittävyys saavutetaan verkon avulla, joka hajottaa alueen hajut. Yläosa on ommeltu ja kiinnitetty suoraan välipohjaan Olipa sinulla ässäsi verkon yli lentopallon vai ampuessa ampuja T: n päältä squash-kentällä, GEL Tehtävä MT: n sisätiloissa olevat urheilujalkineet antavat jalkapallon mestaruuden pitkästä tuesta ja vakaudesta. Sinun kärkipisteenne lyö pelaamisen pelin aikana, mutta strategisesti sijoitettu premium-GEL-tyyny, iskut imeytyvät liikkeelle, kun kuljetat itseäsi tuomioistuimessa. GEL-pehmuste pehmentää myös nopeita ja äkillisiä liikkeitä, joita sinun tarvitsee tehdä nopeiden ja raivoisien pelialueiden aikana. Jarrut ja vakaus ovat välttämättömiä sisätiloissa, ja GEL Task MT: n korkean pitoinen kumipohja tarjoaa molemmat, joten voit pelata mukavasti niin kauan kuin haluat. Kalifornian slip pysyvä takaa, että yläosa pysyy paikallaan EVA-aluksella, joka on kiinnitetty suoraan pohjaan mahdollisimman vakaaksi ja mukavuudeksi. Voit rakentaa hikiä, mutta jalat pysyvät viileinä ja kuivina, koska GEL-tehtävä MT: n avoimen verkon yläosa antaa loistavan hengittävyys. Lisäksi pohjallinen on helposti irrotettavissa, jos haluat muokata kengät ortotiksellä. GEL-tehtävä MT on sisustettu ASICS-logolla ja tiikeriraidalla

Ominaisuudet:

Kova kumipohja.

Avaa silmäkoko.

Pohjalla GEL-tyyny.

Irrotettava pohjallinen.

Tiger raidat.

ASICS-logo.


Tervetuloa Asics Gel Task MT Shoes erikoistarjoukseemme. goalinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia jalkapallovarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa jalkapallotuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Lentopallokengät.

Ominaisuudet Asics Gel Task MT Shoes

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Asisc-johtaja

-

Erinomainen kevyt ja mukava kenkä erityisesti niille, jotka viettävät useita tunteja kuntosalilla harjoittelemaan.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up