up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

adidas
360

adidas World Cup Jalkapallo Saappaat

adidas World Cup Jalkapallo Saappaat

adidas World Cup Jalkapallo Saappaat

adidas World Cup Jalkapallo Saappaat

adidas World Cup Jalkapallo Saappaat

plus
  • 360adidas World Cup Jalkapallo Saappaat
  • Play videoadidas World Cup Jalkapallo Saappaat
  • adidas World Cup Jalkapallo Saappaat
  • adidas World Cup Jalkapallo Saappaat
  • adidas World Cup Jalkapallo Saappaat
  • adidas World Cup Jalkapallo Saappaat
  • adidas World Cup Jalkapallo Saappaat

adidas World Cup Jalkapallo Saappaat

Tuotekuvaus adidas World Cup Jalkapallo Saappaat

Boot thats ollut valinta ammattijalkapalloilijoiden yli 20 vuotta.


Adidas World Cup on klassinen muotoilu, Huolella korkealaatuisia materiaaleja ja ruuvi-in nastoja.Ominaisuudet:


- K-nahkaa kestävyys, keveys ja käsine kaltainen fit


- EVA pohjallinen mukavuutta


- Nopeasti kuivuva synteettinen vuori


- TPU levy kevyt suorituskykyä ja kestävyyttä


- Ruuvi-puristintapit pidon erittäin pehmeä, luonnollinen perusteilla


Ostaessasi adidas World Cup Jalkapallo Saappaat:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen adidas World Cup Jalkapallo Saappaat-tuotteeseesi, jonka olet ostanut goalinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, jalkapallo-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen adidas:n kokoelmaan ja täydentää jalkapallo varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet adidas World Cup Jalkapallo Saappaat

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Laadukas, pehmeä nahka, nopea toimitus.

-

Nämä saappaat on valmistettu hienoimmasta nahasta. Rakennuksen laatu on niin hyvä. Klassiset linjat, mutta silti loistava kenkä. Toimitus oli erittäin helppo seurata ovelleni ja nopeasti, kuten olen Uudessa -Seelannissa. Joten oli hienoa saada nämä saappaat niin nopeasti aikaan. Ostan varmasti lisää saappaita näiltä kavereilta. Kippis

Mahtava

-

mahtava palvelu .. saappaat ovat juuri sitä, mitä tilasin, toimitus oli nopea, saapui ennen aikataulun mukaista päivämäärää. kuitenkin, saappaiden seurantaohjelma oli mahtava käyttää .. mahtava palvelu

Erinomaiset saappaat ja palvelu!

-

Ehdottomasti erinomaista palvelua. Ostettu Uudesta-Seelannista ja toimitettu 12 päivän kuluessa. Laadukkaat tuotteet ja teen nyt uuden ostoksen suuren asiakastyytyväisyyden ja palvelun takia ...

Parhaat saappaat, jotka minulla oli.

-

Paras saappaat pelaamiseen pehmeällä märällä ruoholla. Ei liukuvaa, vakaa joka kerta. Älä unohda tiukkoja nastoja ennen jokaista peliä ja vältä niiden puuttumista. Suosittele tätä tuotetta.

Adidas world cup

-

Ensimmäinen kokemus tämän sivuston kautta ja se on suuri menestys! Toimitusaikaa kunnioitetaan. Tuotteen laatu löydetty. Tämä on ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen !!! Kiitos

Upeat saappaat!

-

Vaikuttava toimitusaika ottaen huomioon maailmanlaajuiset kuljetusrajoitukset. Toimitus Uusi-Seelantiin 3 viikossa. Mahtavat saappaat ja kaiverrettu nimi lisää erityisen kosketuksen.

Adidas world cup

-

Erinomainen

Uskomaton saappaat

-

Oli huolestunut siitä, että ostin maailmancupini kansainvälisestä kaupasta, mutta koska niitä ei ollut saatavilla Kanadassa, meni eteenpäin. Ei ongelmia kenkien tai palvelun kanssa. Kesti 13 päivää. Ei ylimääräisiä tehtäviä. Käytti näitä saappaita pelatessasi kilpailukykyisenä nuoremmalla iällä, eikä mikään koske heitä. Laita ne päälle ja tuntuu miljoonalta dollarilta. Silti paras saappaat NONE !!!

Arvostelu

-

Hei, kuinka kauan kestää toimitus

Luotettava kuljetusjärjestelmä

-

Tilauksen jälkeen näet, missä näkyvissä olevat tilaukset ovat. Se on järjestelmä, jota voidaan helpottaa hyvin. Kotimaassani voin ostaa kenkiä, joita en voi ostaa luottamuksellisesti, ja olen erittäin tyytyväinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up