up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

adidas
360

adidas Samba Sisäjalkapallokengät

adidas Samba Sisäjalkapallokengät

adidas Samba Sisäjalkapallokengät

adidas Samba Sisäjalkapallokengät

adidas Samba Sisäjalkapallokengät

adidas Samba Sisäjalkapallokengät

adidas Samba Sisäjalkapallokengät

plus
  • 360adidas Samba Sisäjalkapallokengät
  • Play videoadidas Samba Sisäjalkapallokengät
  • adidas Samba Sisäjalkapallokengät
  • adidas Samba Sisäjalkapallokengät
  • adidas Samba Sisäjalkapallokengät
  • adidas Samba Sisäjalkapallokengät
  • adidas Samba Sisäjalkapallokengät
  • adidas Samba Sisäjalkapallokengät
  • adidas Samba Sisäjalkapallokengät

adidas Samba Sisäjalkapallokengät

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus adidas Samba Sisäjalkapallokengät

Kun jokaisen maalialueen välinen etäisyys on niin lyhyt, sinun on siirryttävä todella nopeasti.

Adidas Samba futsal -kengät eivät voittaneet legendaarista mainettaan tekemällä tyhjiä lupauksia. Nämä nopeat ja mukavat saapikkaat antavat sinulle kaiken mukavuuden, tuen ja pehmusteen, jota tarvitset johtamaan joukkueesi menestykseen aina, kun pelaat.

Synteettisestä nahasta valmistettu Samba-päällinen tarjoaa ensiluokkaisen keveyden ja kestävyyden. Pitsisuljin tuo luotettavan, mukavan istuvuuden, kun taas ylisuuri kieli näyttää tämän mallin klassisen nimen ja lisää huomattavaa mukavuutta.

Mutta kaikkien aikojen kuuluisimpia futsal-saappaita ei voitu jättää yksin yksikköönsä. Ei-merkitsevä kumipohja tarjoaa erinomaisen kaiken pidon tuomioistuimessa sekoitetun korvakkeensa ansiosta. Leikattu EVA-pohjallinen tarjoaa kevyen pehmustuksen ja mukavuuden sujuvampaan peliin.
Theres syy tähän legendaarinen sisätiloissa kenkä edelleen myy kuin hullu. Perfection koskaan menee ulos tyyliin. Sen pehmeä nahkaa ja matalaprofiilinen Gum ulkopohja antaa eliittipelaaja lopullinen määräysvalta.

Ominaisuudet:

Täyden jyvän nahkaa mukavuutta ja pehmeä

Kestävä Gum ulkopohja


Rakastatko jalkapallo:a? Hanki oma adidas Samba Sisäjalkapallokengät ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista adidas:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Jalkapallokengät tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman jalkapallo mallit, useimmat Sisäjalkapallo tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet adidas Samba Sisäjalkapallokengät

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (21)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Huippu !!!

-

Kaunis !!!! Huippu huippu !!!

Erinomainen kenkäpari

-

Erinomainen laatu, erittäin hyvä laatu, erittäin mukava, urheiluun / jokapäiväiseen elämään, kengät sopivat kaikkeen. Nopea toimitus tehokkaalla seurannalla

Upeat kengät, vaikea löytää kanadasta

-

Olen ostanut nämä arkivaatteisiin. Toimitus kesti kauemmin kuin olen tottunut, mutta varmasti hyväksyttävä, kun otetaan huomioon, että olen Kanadassa. Hyvät hinnat, jos sinulla ei ole kiire.

Erinomainen vastine rahalle !!

-

Nopea toimitus ja erittäin hyvä vastine rahalle

Tämä kenkä on seitsemäs pari! !!

-

Kaksikymmentä vuotta sitten sain Rastamanilta rypistyneen SAMBAn. SAMBA on erittäin mukava käyttää, ja kiillotettuna se loistaa kuin uusi ja sitä on käytetty useita vuosia. Sitten, 7. jalka. Rakastan SAMBAa aina erittäin kovien kenkien kanssa, olipa se sitten työmaalla, juominen baarissa tai matkustaminen ympäri maailmaa. Käytin muita kenkiä, mutta lopuksi näin on.

Upeat kengät

-

Rakastan näitä kenkiä .nopea toimitus laadukkaita

Laatu

-

He ilmoittavat tilauksen tilasta jatkuvasti lähettämällä kuvia paketista. Noudata toimitusaikaa. Kengät ovat viileitä ja laadukkaita. Suosittelen sitä 100%.

Arvostelu

-

Nopea toimitus ja erinomaiset kengät ... 5 tähteä täältä

Samba

-

He tulevat veistettyinä pieniksi ja aiheuttavat melua,

Hyvä suoritus!

-

kevyt ja hyvin suorittava

Mukava

-

hyvä kunto erittäin hyvä kiitos

Tuotearvostelut

-

Erittäin hyvä ja kaunis tuote. Liian huono toimitusaika oli vähän pitkä, mutta se oli sen arvoinen. Kiitos!

Erittäin siisti

-

He veistävät vähän pieniä. Tarvitsen palautuksen x koonmuutoksen ja olen palauttanut ne, olen maksanut 4,99 d postituksen ja he ovat jo saapuneet, mutta he eivät ole syöttäneet rahaa eivätkä vastaa tf: hen tai viesteihin.

Upea hinta

-

Olin tilannut tämän kenkäparin, jonka toimitus Torontoon kesti noin 2 viikkoa. Mutta ei valituksia, koska tämä totesi jo tilaukseni yhteydessä. Hämmästyttävä hinta kuitenkin. Tämä oli noin 25% halvempaa kuin amazon canada. Tuote sama kuin kuvassa. Hyvää kauppaa kaikista !!

Erittäin nopea toimitus

-

Hyvä tuote ja nopea toimitus!

Hyvä

-

Voin vain sanoa, että tuotetta ei ole tullut kotiin, olen joutunut menemään yrityksen lisäksi MRW: hen, koska MRW: hen on mahdotonta ottaa yhteyttä, ja myös keräystoimistossa, loputtomia jonoja ja hälytys pelottavaa. Minun pitäisi vaihtaa jakeluyhtiö

Samba

-

Erittäin hyvä tuote

Coool

-

Erinomainen. Nopea toimitus ja genial tuote. Kiitos!

Ajaton muotoilu. mahtava kenkäpari

-

Kohde kesti pitempään kuin lähetyspäivät. Mutta se oli vain muutama päivä. Tuote saapui hyvässä kunnossa ja tuntuu hyvältä käyttää, mutta ota kuitenkin huomioon muutamia asioita tietoisemman ostopäätöksen tekemiseksi. 1. Päälliset kärsivät, ja se voi olla ongelma joillekin. En kuitenkaan ole minulle sopiva katkaisija. Toivottavasti se tulee olemaan minimaalinen, ja siinä on enemmän rikkoutumista. 3. Kokonaisrakenne voi olla hieman kapealla puolella, ja varvaslaatikko voi olla liian pieni leveämmille jaloille. 4. Kehotan siirtymään paikalliseen Adidas-myymälään ja yrittämään eri kokoisia tuntemaan tämän mallin ennen ostamista, jotta voit säästää itsellesi mahdolliset epäilykset. Kokoluokka on sama paikallisella ja tällä sivustolla. 5. Ole varovainen kävelemällä märkälaattojen lattialla. Tämä asia on liukas. Kuivapinnalla on kuitenkin täydellinen ote. Olen vielä testannut sitä ruoholla. Annoin vielä viisi tähteä. Se on ajaton muotoilu ja siellä ei ole täydellinen kenkä. Tämä voi tosiasiallisesti olla lähellä. Ja lisäksi se näyttää mahtavalta.

Adidas samba

-

Ajaton klassikko.

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote sääli, että pienemmät koot eivät olleet

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up