up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

adidas
360

adidas Real Madrid Kolmas 18/19

adidas Real Madrid Kolmas 18/19

plus
  • 360adidas Real Madrid Kolmas 18/19
  • Play videoadidas Real Madrid Kolmas 18/19
  • adidas Real Madrid Kolmas 18/19
  • adidas Real Madrid Kolmas 18/19

adidas Real Madrid Kolmas 18/19

Tuotekuvaus adidas Real Madrid Kolmas 18/19

Los Blancos soveltaa armoton painetta puolustukseen niiden nopeatempoisessa pelata. Versio on yksi Real Madrid kolmas sarja, tämä miesten jalkapallo jersey maksaa asianmukaista tunnustusta klubeille verraton menestys. Hengittävä ClimaCool® plus mesh holkki insertit kohdennettua ilmanvaihto, pehmeä V paita on valmistettu kierrätetystä kankaasta. Sen valmis "REAL MADRID" sanamuoto selässä kaulus ja seuran harja rinnassa.

Ominaisuudet:

Tuuletettu ClimaCool pitää sinut viileänä ja kuivana

V kaula; Mesh insertit hihoissa

Real Madrid lämmönsiirto harjanne vasemmassa rinnassa; "REAL MADRID" painettu takana kauluksessa; adidas brandmark oikealla rinnassa; 3 Stripes sivuilla

Tämä tuote on osa adidas kestävän tuoteohjelman: Tuotteet valmistetaan kestävämpiä tapoja tehdä maailmasta parempi paikka; Jokainen kuitu on väliä: Kierrätetty polyesteri säästää resursseja ja vähentää päästöjä

Normaali istuvuus

Konepesu 30 °, älä rumpukuivausta, rauta miedolla lämmöllä ja välttää logo, ja älä kuivaa puhdas!

Tekniset tiedot:

100% kierrätettyä polyesteriä interlock


adidas Real Madrid Kolmas 18/19:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät adidas:n tuotteista ja muista jalkapallotuotteista, tsekkaa myös Pelivarusteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet adidas Real Madrid Kolmas 18/19

Liga Santander
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up