Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Garmin

Garmin Forerunner 735XT Run

Garmin Forerunner 735XT Run

  • Garmin Forerunner 735XT Run
  • Garmin Forerunner 735XT Run
  • Garmin Forerunner 735XT Run
  • Garmin Forerunner 735XT Run

Garmin Forerunner 735XT Run

Περιγραφή προϊόντος Garmin Forerunner 735XT Run

Έχετε ένα ιδανικό ρολόι για το τρίαθλο. Το Forerunner 735XT Run είναι μια συσκευή που σας συνοδεύει στη μακροχρόνια σταδιοδρομία σας . Μπορείτε να φορέσετε αυτό το κομμάτι καθημερινής χρήσης ή ως συμπλήρωμα για τις δραστηριότητές σας λόγω του χαμηλού βάρους του.

Το ρολόι μεσαίας εμβέλειας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον αθλητικό κλάδο . Η μορφή του είναι κυκλική με βάρος περίπου 40 γραμμάρια. Όσο για την οθόνη είναι έγχρωμη με 31,1 χιλιοστά και έχει ανάλυση 215 x 180 pixels. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που βρίσκετε σε αυτό το μοντέλο είναι η μπαταρία μακράς διαρκείας και η λειτουργία του ως έξυπνο ρολόι. Η φορητή αυτονομία είναι μέχρι 14 ώρες σε μορφή GPS και σε λειτουργία μόνο ρολόι εκτείνεται έως και 11 ημέρες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων πεδίων δεδομένων. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία παρακολούθησης, θα βρείτε ακριβείς τοποθεσίες . Στο πλαίσιο της διαμόρφωσής σας, θα έχετε αισθητήρες για να παρακολουθείτε τον καρδιακό ρυθμό σας (Garmin Elevate), την πυξίδα και το επιταχυνσιόμετρο. Αυτό το μοντέλο δεν περιλαμβάνει το βαρομετρικό ύψος και δεν είναι συμβατό με το Bluetooth.

Σύνθετη GPS ρολόι πολλών αθλημάτων με την τεχνολογία Garmin Elevate ™ καρπό του καρδιακού ρυθμού

Μέτρα του καρδιακού ρυθμού στον καρπό - κύκλο, και να τρέξει ελεύθερα

Παρέχει προηγμένες ποδηλασία, κολύμπι και τρέξιμο dynamics1 να καταγράψει την ισορροπία επαφή με το έδαφος χρόνο, το μήκος διασκελισμού, κάθετη αναλογία και πολλά άλλα

Προσφορές εκτίμηση VO2 max, γαλακτικό threshold2, τη φυλή προγνωστικός δείκτης και σύμβουλος ανάκαμψη

Συνδεδεμένο features3: έξυπνες ειδοποιήσεις, αυτόματες προσθήκες στο Garmin Connect ™, ζωντανή παρακολούθηση και περισσότερα

Προσαρμόστε με δωρεάν πρόσωπα ρολόι, εφαρμογές και περισσότερα από Connect IQ ™

Μπορείτε να τα κάνετε όλα, τώρα ρολόι σας μπορεί να Πάρα

Να είναι μια καλύτερη αθλήτρια στην πίστα και στο νερό με Forerunner® 735XT. Αυτό το ρολόι Πολυ-GPS είναι για τους αθλητές που θέλουν σε δεδομένα βάθους που εκπαιδεύουν και να ανταγωνίζονται. Χάρη σε μια μικρότερη μορφή και άνετο συγκρότημα, το 735XT είναι το ιδανικό ρολόι για να σας πάρει μέσω της προπόνηση σας και εργάσιμης ημέρας σας. Διπλασιάζει ακόμη και ως tracker δραστηριότητα για να μετρήσει τα βήματα, τις θερμίδες και τον ύπνο σας. Πάρτε τα δεδομένα θα πρέπει να νικήσει χθες.

Run, Sprint, κολύμπι, ποδήλατο, Tri

ρουτίνα σας είναι κάθε άλλο παρά ρουτίνα. Forerunner® 735XT σας επιτρέπει να αλλάξετε τα πράγματα με ευκολία χάρη στο ενσωματωμένο στο προφίλ δραστηριότητας για το τρέξιμο (εσωτερική / εξωτερική), ποδηλασία (εσωτερική / εξωτερική), κολύμβηση (πισίνα / Open Water), cross-country σκι, κουπί αθλητισμού, ορεινό τρέξιμο, πεζοπορία και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Για προπονήσεις τούβλα και du / αγώνες τριάθλου, η λειτουργία αυτόματης multisport σας επιτρέπει να αλλάξετε τον αθλητισμό με μόλις 1 πατήστε το κουμπί. Η 735XT είναι συμβατή με την προηγμένη προπόνηση για τρέξιμο, ποδηλασία - ακόμα και πισίνα. Δημιουργήστε τις δικές σας προσαρμοσμένες προπονήσεις και να κατεβάσετε δωρεάν από το Garmin Connect.

καρπό βάση HR

Καρπός με βάση Καρδιακού Ρυθμού

Οθόνες Ticker σας

Forerunner® 735XT είναι η πρώτη μας ρολόι πολλών αθλημάτων με την τεχνολογία του καρδιακού ρυθμού Elevate ™ για τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού στον καρπό. Τώρα μπορείτε να ανταγωνιστείτε με την ελευθερία, όταν ήρθε η ώρα να πάρει στο ποδήλατο ή το πόδι σου η γραμμή. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φορέσει ένα λουρί στο στήθος για να δείτε σημαντικά στατιστικά σας - δείτε τη ζώνη σας καρδιακό ρυθμό και παλμούς ανά λεπτό, όλα σε πραγματικό χρόνο και εμφανίζεται σε ένα πολύχρωμο μετρητή.

εκπαιδεύσει καρδιά σας έξω

Εκπαίδευσε την καρδιά σας έξω

Καρπός του καρδιακού ρυθμού με βάση μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας σε ένα "t" την ημέρα του αγώνα, αλλά όταν πρόκειται για την κατάρτιση και αποκατάσταση, θα πρέπει να έχετε περισσότερο σε βάθος τα δεδομένα. Με Forerunner® 735XT, έχετε την αφθονία.

Εδώ είναι μερικές από τις προηγμένες μετρήσεις θα αποκτήσουν με την προσθήκη ενός ιμάντα καρδιακού ρυθμού:

Τρέξιμο dynamics¹, όπως η ισορροπία επαφή με το έδαφος χρόνο, το μήκος διασκελισμού, κάθετη αναλογία και περισσότερα

VO2 max εκτίμηση, γαλακτικό threshold2, τη φυλή προγνωστικός δείκτης και σύμβουλος ανάκαμψη

Υποβρύχια καρδιακό ρυθμό για swimming4

Πρόδρομος 735XT με Στραβά υποφέρουν Σκορ

Αποδειξε το

Με την ενσωμάτωση του Στραβά Ζωντανή Υποφέρετε Σκορ, μπορείτε να πάρετε δρόμο cred για τον ιδρώτα σας. Στραβά Υποφέρουν Σκορ αναλύει τον καρδιακό ρυθμό σας κατά τη διάρκεια μιας προπόνηση και κατατάσσεται συνολική προσπάθεια δραστηριότητά σας. Με την αγορά ενός 735XT μπορείτε να πάρετε μια 60 ημέρες δωρεάν δοκιμή για να Στραβά Premium, ώστε να μπορείτε να δείτε υποφέρουν βαθμολογία σας και να το χρησιμοποιήσετε για να ωθήσει τον εαυτό σας σκληρότερα από ποτέ. ταλαιπωρία σας έχει αξία, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε.

Συνδέστε και Προσαρμογή

Smart notifications3, αυτόματες προσθήκες σε Garmin Connect3 και ζωντανή παρακολούθηση κάνουν το 735XT το απόλυτο SmartWatch για τους αθλητές. Κρατήστε το τηλέφωνό σας κρυμμένο όταν είστε σε μια μεγάλη βόλτα ή να τρέξει και να πάρει όλες τις ειδοποιήσεις σας στον καρπό ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε να ανταποκριθεί ή να συνεχίσει να κινείται. Μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμη και τη συσκευή σας με δωρεάν τα πρόσωπά ρολόι, εφαρμογές και πεδία δεδομένων από την Connect IQ ™.

εφαρμογές και ειδοποιήσεις οθόνες

Αποθηκεύστε τις προσπάθειές σας

Αποκτήστε περισσότερα από τα μίλια σας στο Garmin Connect, μας δωρεάν online κοινότητα όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε, σχέδιο και το μερίδιο των δραστηριοτήτων. Χτυπάμε χθες με κάρφωμα ένα νέο προσωπικό ρεκόρ - θα παρακολουθείτε ώστε να μπορείτε να δείτε τις νίκες σας, όλα σε ένα σημείο. Πάρτε ψηφιακή insights5 προσαρμοσμένες στα στατιστικά και τις συνήθειές σας, όπως και συνθήματα για να μετακινήσετε και υγιείς συμβουλές. Συνδεθείτε με άλλους χρήστες για να αμφισβητήσει και να ανταγωνίζονται. Διαθέσιμο στην επιφάνεια εργασίας σας ή άλλη συμβατή κινητή συσκευή.

Λίγα περισσότερα Extras

Ακριβώς όπως και εσείς, Πρόδρομος 735XT συνεχίζει να πηγαίνει όλη την ημέρα. Αυτό το ρολόι γίνεται συνεργάτης σας στην ανάκαμψη με όλες tracking6 ημέρα δραστηριότητα που παρακολουθεί τα βήματα, τις θερμίδες και τον ύπνο. Είναι επίσης συμβατό με τη γραμμή μας των συσκευών ευαισθητοποίησης ποδηλασία Βαρειά ™, συμπεριλαμβανομένων των πίσω ραντάρ άποψη, φώτα έξυπνο ποδήλατο και Βαρειά Vision ™ στην οθόνη θέαμα.

Φυσική & Performance

Φυσικές διαστάσεις 45 x 45 x 11,7 χιλιοστά

το μέγεθος της οθόνης, διαμέτρου WxH 31,1 χιλιοστά

ανάλυση της οθόνης, WxH 215 x 180 pixels

έγχρωμη οθόνη

Βάρος

44 g

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 24 ώρες σε λειτουργία UltraTrac χωρίς οπτική HR? έως 14 ώρες σε λειτουργία δραστηριότητας με GPS και οπτική HR? μέχρι 11 ημέρες σε λειτουργία το ρολόι, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης δραστηριότητας, έξυπνες ειδοποιήσεις και οπτική παρακολούθηση HR

Αξιολόγηση νερό 5 ATM

ενεργοποιημένο GPS

GLONASS

δέκτη υψηλής ευαισθησίας

Έξυπνες ειδοποιήσεις (οθόνες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενο και άλλες ειδοποιήσεις, όταν συνδεθεί με συμβατό κινητό σας τηλέφωνο)

Δόνηση: (επιλέξτε ανάμεσα τους ήχους ειδοποίησης και / ή δόνηση)

έλεγχο της μουσικής

Βρες το τηλέφωνό μου

ελέγχου VIRB®

λειτουργίες ρολόι Περιλαμβάνει την ημερομηνία και ξυπνητήρι

Χάρτες & Μνήμη

Ιστορία 80 ώρες δεδομένων δραστηριότητας

τρέξιμο Χαρακτηριστικά

εκτίμηση max V02

σύμβουλος ανάκαμψη

Αγώνας προγνωστικός

δυναμική λειτουργία

Επιταχυνσιόμετρο (υπολογίζει την απόσταση για εσωτερικούς προπονήσεις, χωρίς την ανάγκη για ένα pod πόδι)

Προσωπικά αρχεία

Ποδηλασία Χαρακτηριστικά

Συμβατό με Vector ™

ταχύτητα ποδήλατο αισθητήρα / ρυθμό Ναι (προαιρετικό)

Χαρακτηριστικά απόδοσης

μόνιτορ καρδιακού ρυθμού Ναι (καρπό βάση)

Foot pod Ναι (προαιρετικό)

Εικονική Partner® (τρένο ενάντια σε ένα ψηφιακό πρόσωπο)

Εικονική Racer ™ (ανταγωνιστούν άλλες δραστηριότητες)

Μαθήματα (ανταγωνιστούν τις προηγούμενες δραστηριότητες)

Αυτόματη Pause® (παύσεις και ξαναρχίζει το χρονόμετρο με βάση την ταχύτητα)

Αυτόματη Lap® (ξεκινά αυτόματα ένα νέο γύρο)

Auto Scroll (κύκλοι μέσα από τις σελίδες των δεδομένων κατά τη διάρκεια της προπόνησης)

πολλαπλών αθλητισμό

Αυτόματη πολλών αθλημάτων (διακόπτης τρόπων άθλημα με 1 πατήστε το κουμπί)

Σύνθετη προπονήσεις (δημιουργία προσαρμοσμένων, προπονήσεις στόχος προσανατολίζεται)

alert Pace (ενεργοποιεί συναγερμό αν διαφέρουν από προκαθορισμένο ρυθμό)

Χρόνος / απόσταση προειδοποίησης (ενεργοποιεί συναγερμό όταν φτάσετε το στόχο)

Διάστημα της κατάρτισης (που έχει συσταθεί άσκηση και διαστήματα ανάπαυσης)

Ο καρδιακός ρυθμός που βασίζεται σε θερμίδες υπολογισμό

Υπολογίζει τις θερμίδες που καίγονται

Επίδραση της κατάρτισης (μέτρα επιπτώσεις μιας δραστηριότητας για την φυσική σας κατάσταση)

Προσαρμόσιμη οθόνη (s)

μετρητή ισχύος συμβατό (εμφανίζει τα δεδομένα ρεύματος από συμβατό 3rd party ANT + ™ είναι ενεργοποιημένη μετρητές ισχύος)

σοκ ανθεκτικών

κολύμβηση Χαρακτηριστικά

μετρήσεις πισίνα κολύμπι (μήκη, την απόσταση, το ρυθμό, μετράνε εγκεφαλικό επεισόδιο / ρυθμό, θερμίδες)

αναγνώρισης του τύπου εγκεφαλικού επεισοδίου (π.χ. ελεύθερο)

μετρήσεις ανοιχτό μπάνιο νερό (απόσταση, το ρυθμό, μετράνε εγκεφαλικό επεισόδιο / ρυθμό, θερμίδες)

Κολυμπήστε προπονήσεις

Χαρακτηριστικά Παρακολούθηση δραστηριότητας

μετρητής βημάτων

Αυτόματη γκολ (μαθαίνει το επίπεδο δραστηριότητάς σας και εκχωρεί μια καθημερινή στόχο βήμα)

Μετακίνηση bar (εμφανίζεται στη συσκευή μετά από μια περίοδο αδράνειας? Περπατήσετε για μερικά λεπτά για να το επαναφέρετε)

παρακολούθησης ύπνου (οθόνες συνολικό ύπνο και τις περιόδους της κίνησης ή ξεκούραστο ύπνο)

Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ συμβατές (online κοινότητα όπου μπορείτε να αναλύσετε, κατηγοριοποιούν και να μοιράζονται δεδομένα)

Αυτόματο συγχρονισμό (μεταφέρει αυτόματα τα δεδομένα στον υπολογιστή σας)

Πρόσθετος

Πρόσθετος

Συνδέστε την υποστήριξη IQ ™ app: Ναι (πρόσωπα ρολόι, τα πεδία δεδομένων, widgets και εφαρμογές)

Φυσιολογικές μετρήσεις: Ναι

ANT + ™: Ναι

Διασύνδεση: USB

Εκτελέστε το χαρακτηριστικό / πόδια: Ναι

Προβλεπόμενη ώρα λήξης: Ναι

Συναγωνιστεί μια δραστηριότητα: Ναι

Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις: Ναι

Προσαρμοζόμενη οθόνη γύρο

GPS / GLONASS: Ναι

Ασύρματη συνδεσιμότητα: Ναι

UltraTrac: Ναι


Garmin Forerunner 735XT Run είναι διαθέσιμο με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αγοράστε το στο goalinn και επωφελείτο άμεσα από όλα τα πλεονεκτήματα. Επιπλέον, Garmin Forerunner 735XT Run έχει την επίσημη εγγύηση της μάρκας Garmin. Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την παραγγελία σας με άλλο προϊόν από μας Ηλεκτρονικά καταλόγου και Ρολόγια κατηγορίας.

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (12)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Ρολόι υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης

-

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό το ρολόι ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Το προτείνω 200%. Είμαι λίγο απογοητευμένος με τον χρόνο παράδοσης, καθώς η αποστολή θα έπρεπε να είχε πάρει πολύ λιγότερο χρόνο, τουλάχιστον θα έπρεπε να είχε αποσταλεί γρηγορότερα. μετά την άποψη της τρέχουσας κατάστασης, εξακολουθεί να είναι ικανοποιητική.

Πληροφορίες Προϊόντος

-

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αν αυτή η μπάντα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ποδηλασία και στην πισίνα ή μόνο για τρέξιμο. Επειδή έχω δει ότι υπάρχουν 2 τύποι. Ευχαριστώ

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια, είναι για τρέξιμο. Για να συνδυάσετε το ποδήλατο με το κολύμπι και το τρέξιμο, προτείνουμε το HRM-Tri. Ευχαριστώ για την ερώτησή σας!

Συμβατή ζώνη fc;

-

Καλησπέρα Με ενδιαφέρει να αγοράσω το 735 xt. Είναι συμβατό με το συγκρότημα Garmin Edge 810 FC; Ευχαριστώ πολύ

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας, ναι θα είναι συμβατό.
Χαιρετισμοί.

Πολύ καλά

-

Είναι ένα πέρασμα! Με αυτό μπορώ να καταγράψω όλες τις δραστηριότητές μου και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι απίστευτη.

Εξαιρετικό προϊόν

-

Εξαιρετικό προϊόν! Ικανοποιητική παρακολούθηση επιδόσεων

Garmin forerunner 735xt

-

Ξέρετε αν η μπάντα HRM3-SS είναι συμβατή με το ρολόι Garmin Forerunner 735XT;

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Buenos dias Ioseba,
Η μπάντα HRM3-SS είναι συμβατή με το Garmin 735XT.
Gracias por su pregunta.

Η χαμηλότερη τιμή της 735xt

-

Το στοιχείο παραδόθηκε όχι πολύ γρήγορα, αλλά όπως είχε υποσχεθεί. Garmin 735XT έχει τα τρέχει δυναμικά χαρακτηριστικά με μια σχετικά χαμηλή τιμή, σε σύγκριση με το Fenix ​​και το νέο fr935, για να μην πω ότι η πεζοπορία έχει προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή που μπορώ να βρω ανάμεσα σε διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

πολύ ωραίο

-

Πακέτο έφτασε στην ώρα τους. Μαύρο-γκρι πρόσωπο και ταιριάζει στην επιχειρηματική σκηνή. FR δεν μπορεί να προσφέρει το μήνυμα στα ιαπωνικά μέχρι τώρα, αλλά ακόμη αρκετά για να είναι σε θέση να ελέγξει λήψης.

Θα enteressado ...

-

Χαιρετισμούς! Είμαι πολύ ενδιαφέρονται για την αγορά του «Garmin πρόδρομος 735xt τρέχει» ακόμη και ήδη προστεθεί στο καλάθι και είμαι απλά περιμένει την απάντηση των ερωτήσεων μου για να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και πληρωμής. Το προϊόν είναι πρωτότυπο ή αντίγραφο; «Απομίμηση». Το άλλο ερώτημα είναι: Θα λειτουργεί σε δίκτυο Wi-Fi για τη μεταφορά δεδομένων στο κινητό; Ευχαριστώ την προσοχή και ανυπομονώ να κάνει την αγορά.

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας, όλα τα προϊόντα μας είναι πρωτότυπο και ολοκαίνουργιο. Από την συνδεσιμότητα Bluetooth που Smart χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να συγχρονίσετε με Garmin Connect, αλλά δεν είναι συμβατό με wi-fi. χαιρετίσματα

συγκρίνετε

-

Καλώς ήρθατε! είναι ακόμα δυνατό να μάθουμε από ένα μοντέλο το πρόσωπό μεγαλύτερο πρόδρομο 735x ή Garmin Fenix ​​5Χ t; και να παρακολουθήσουν αυτά τα μοντέλα δείχνουν τα βέλη ή ηλεκτρονική αριθμούς;

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας, Garmin 735XT Multisport είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για τρίαθλο, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την προ-προπόνηση, και να παρακολουθείτε όλα τα δεδομένα κατάρτισή σας, ενώ το κολύμπι (εσωτερική και εξωτερική), ποδηλασία, και τρέχει. Από την άλλη πλευρά, Fenix ​​5 735XT έχει όλες τις λειτουργίες, καθώς και να έχουν ένα αλτίμετρο, βαρόμετρο, την ικανότητα να ακολουθήσει το δρόμο και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και οι δύο έχουν ήδη παρακολούθησης της ημερήσιας δραστηριότητας και των κινητών επικοινωνιών. Με εκτίμηση.

Imagen garmin forerunner 735xt τρέξιμο

-

Το στοιχείο παραδόθηκε εγκαίρως, καλά συσκευασμένα και σε τέλεια αναζητούν συσκευασία. Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή εδώ του μοντέλου αυτού στοιχείου, όπου θα μπορούσα να βρω γι 'αυτό το αξιολογήσουν 5 αστέρια!

ολοκληρωμένη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού

-

Magnifico παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, πολύ ολοκληρωμένη και εύκολη στη χρήση. Η τιμή είναι μεγάλη, διότι περιλαμβάνει την μπάντα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο